شنبه 3 تیر 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا

بخوانید!
پرخواننده ترین ها

دانشمندان نگران كم تحركی بچه های دبستانی هستند

تهران- دانشمندان نگران كم تحركی كودكان دبستانی هستند و اصرار دارند كه باید هر چه سریعتر برای پیشگیری از مشكلاتی كه در نتیجه این بی تحركی سلامت آینده آنها را تهدید می كندتمهیداتی اتخاذ كرد.

به گزارش ' تای ایندین نیوز'، محققان دانشگاه‌های 'نیوكاسل' و 'استارتكلاید' در انگلیس با انجام مطالعه ای بر روی كودكان 8 تا 10 ساله متوجه شدند كه این كودكان تنها 20 دقیقه در روز تحرك دارند.

این مطالعه همچنین نشان داد كه دخترها از پسرها كم تحرك‌تر هستند.

این یافته ها در مجله اینترنتی 'plos one' منتشر شده است.

در این مطالعه دانشمندان تعداد قدم های 508 دانش آموز مقطع دبستانی را مورد شمارش قرار دادند تا فعالیت فیزیكی شان را در طول هفته اندازه بگیرند.

در نتیجه این آزمایش معلوم شد كه تنها 4 درصد از زمان بیداری آنها (20 دقیقه) در هفته صرف انجام فعالیت های ملایم تا سنگین و شدید می شود.

دكتر 'مارك پیرس' از دانشگاه نیوكاسل گفت: میزان فعالیت بعد از 12 سالگی كمتر نیز می شود كه با این میزان كم فعالیت معلوم نیست این كودكان بعد از رسیدن به 12 سالگی و هنگامی كه به طور معمول فعالیت فیزیكی شان كم می شود، چقدر تحرك خواهند داشت.

به نظر می رسد مردانی كه در سنین بالاتر صاحب فرزند می شوند فرزندان كم تحرك تری دارند. حتی والدینی كه بچه ها را از دیدن تلویزیون منع می كردند نیز كودكان كم تحرك‌تری داشتند. محققان این نتایج را بسیار غیر منتظره خواندند.

برخی معتقدند تلویزیون می تواند به عنوان الگو عمل كند، بنابراین به عنوان مثال تماشای مسابقات قهرمانی اروپا می تواند كودكان را به تقلید از علایق و عملكرد 'وین رونی' فوتبالیست تیم ملی انگلستان، وادارد.




تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 




پروفسور 'جان ریلی' از دانشگاه' استراتكلاید' می گوید: لازم است هر چه سریعتر در برنامه روزانه دانش آموزان مقطع دبستان یعنی 6 تا 12 سال چه در خانه و چه در مدرسه رسیدگی كرد.

به گفته او یكی از مهم ترین مسائل این است كه دخترها از ورزش خوششان نمی آید كه باید با این مشكل مقابله كرد و طوری برنامه ریزی كرد كه با در اختیار قرار دادن امكانات و موقعیت های بیشتر و با استفاده از رسانه ها دخترها را به ورزش علاقه مند كرد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016