چهارشنبه 17 خرداد 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا

خواندنی ها و دیدنی ها
بخوانید!
پرخواننده ترین ها

سرگیجه های محیطی در فصل بهار تشدید می شود

تهران - متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: سرگیجه های محیطی -سرگیجه های هنگام تغییر وضعیت خوابیدن، نشستن و ایستادن- در فصل های بهار و پاییزبه دلیل افزایش عوامل محیطی در فضا مانند افزایش گرد و غبار، تشدید می شود.

'مجتبی عظیمیان' در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: سرگیجه های محیطی با وضعیت بیمار ارتباط دارد بطورمثال اگر بیمار در وضعیت خاصی مانند نشستن قرار گیرد سرگیجه تشدید می شود و اگر وضعیت تغییر كند ممكن است كاهش یابد.

وی خاطرنشان كرد مبتلایان به این نوع سرگیجه معمولا وضعیتی را كه موجب بهبودی آنان می شود به دست می آورند .

متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: سرگیجه های محیطی ، سرگیجه های حاد و بسیار شدیدی هستند كه موجب ایجاد ترس و وحشت بسیاری می شوند.

عظیمیان افزود: جابجایی یا التهاب مایعی در گوش داخلی علت این نوع سرگیجه ها به شمار می رود و تا حدودی در زنان و افراد مسن شایع تر است.

وی خاطرنشان كرد ضایعات عروقی -رگ های خونرسان مغز- نیز می تواند یكی دیگر از دلایل ایجاد سرگیجه های محیطی در افراد به ویژه سالمندان باشد.

متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اظهار داشت: برخلاف ظاهر وحشتناك سرگیجه های محیطی ، تعداد حملات و شدت این نوع از سرگیجه ها با یك دوره درمان دارویی و استراحت، كاهش می یابد و به تدریج از بین می رود.




تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 




عظیمیان افزود: گاهی چند هفته پس از بروز سرگیجه محیطی و بهبودآن ، این نوع سرگیجه به صورت سرگیجه گذرا و با شدت كم دوباره ظاهر می شود.

وی ادامه داد: هنگام بروز حمله های حاد سرگیجه های محیطی به مبتلایان توصیه می شود از تغییر وضعیت ناگهانی -نشستن،ایستادن و خوابیدن پرهیز كنند و هنگام تغییر وضعیت، چند ثانیه مكث داشته باشد.

متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین به بیماران توصیه كرد هنگام بروز این نوع سرگیجه ها، تغییر ناگهانی وضعیت سر و گردن را نداشته باشد.

عظیمیان یادآور شد این نوع از سرگیجه ها معمولا با حالت تهوع نیز همراه است و ممكن است موجب به هم خوردن تعادل و سقوط فرد شود.

وی به بیماران توصیه كرد منتظر مداوای خودبخود این نوع سرگیجه ها نباشند و برای اطمینان از نداشتن ضایعات مغزی حتما به پزشك مراجعه كنند علاوه براین، علایم این نوع سرگیجه ها با درمان دارویی، زودتر برطرف می شود.

به گفته عظیمیان، این نوع سرگیجه ها با سردرد همراه نیستند و درصورت همراه بودن با سردرد حتما برای بررسی ضایعات مغزی باید به پزشك مراجعه شود.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016