شنبه 12 آذر 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا

بخوانید!
پرخواننده ترین ها

"یوفوها" مقصر اصلی ناشناخته ماندن ذرات بنیادین فیزیکی! مهر

گروهی از فیزیکدانان سرن اعلام کرده اند عاملی که تا کنون مانع از شناسایی و کشف ذرات بوزون هیگز شده است، یوفوها هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فیزیکدانانی که در برخورد دهنده بزرگ هادرون مشغول به کارند، در تلاشند با برخورد دادن ذرات به یکدیگر با سرعت بالا آنها را به قطعاتی که تا کنون شناخته نشده اند، تبدیل کنند، قطعاتی که می توانند بعضی از بزرگترین پازلها در طبیعت را حل کنند.

اما یوفوها (UFO) که نام آنها مخفف "اجرام در حال سقوط ناشناخته" است، دسترسی به این ذرات را دشوار می سازند. برخورد دهنده بزرگ هادرون تونلی 27 کیلومتری مملو از مغناطیسهای قدرتمند است که می توانند فوتونها را با سرعتی نزدیک به سرعت نور شتاب بخشیده و به یکدیگر برخورد دهند.

تعدادی از پرتوهای فوتونی در این برخورد دهنده به صورت ساعتگرد در اطراف حلقه حرکت کرده و با پرتوهایی که در جهت پاد ساعتگرد در حرکتند برخورد کرده و انبوهی از ذرات تحت اتمی را تولید می کنند. فیزیکدانان امیدوارند زمانی که قدرت پرتوهای پروتونی به حداکثر خود برسد بتوانند در میان بقایای به جا مانده از برخورد، ذرات مشهور بوزون هیگز را بیابند، ذراتی عامل ایجاد جرم در جهان شناخته می شوند. ماده تاریک از دیگر پدیده هایی است که محققان در جستجوی آن هستند.




تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 




هجوم یوفوها به برخورد دهنده بزرگ هادرون

با این همه فیزیکدانان در سرن می گویند از سال گذشته پدیده ای ناشناخته مسیر پرتوهای پروتونی را ناهموار کرده و انرژی آنها را کاهش می دهد. این پدیده های ناشناخته یا یوفوها از فضا نیستند، بلکه به احتمال زیاد غبارهای میکروسکوپی با منشایی نامشخص هستند که همچنان ناشناخته اند و تا زمانی که این ذرات مرموز وجود داشته باشند، بوزون هیگز مخفی باقی خواهد ماند.

به گفته "توبیاس بائر" فیزیکدان LHC، یوفوها یکی از مهمترین موانع شناخته شده در عملکرد برخورد دهنده بزرگ هادرون برای کشف بوزون هیگز به شمار می روند. وی به همراه گروهی از فیزیکدانان طی ماه های گذشته تلاش کرده ویژگی های این یوفوها را کشف کرده و راهکارهایی را برای رهایی از آنها بیابد.

بر اساس نتایج این مطالعات از ماه اپریل تا آگوست در حدود 10 هزار پدیده مرتبط با یوفوها در آزمایشهای برخورد دهنده مشاهده شده است، برخی از این رویدادها به اندازه ای تاثیرگذار بوده اند که منجر به غیر فعال شدن پرتوها شده اند. بسیاری از این رویدادها در کمان الکتریکی رخ می دهند که پرتوهای پروتونی را تولید می کند. از آنجایی که این رویدادها با افزایش شدت و قدرت پرتوهای پروتونی افزایش پیدا می کنند، انتظار می رود این رویدادها با افزایش یافتن سطح انرژی برخورد دهنده بزرگ هادرون حادتر شوند.

بر اساس گزارش اسپیس، تاثیر بزرگ این یوفوها بر روی پروتونها به این معنی است که این ذرات مرموز توسط نیروی مغناطیس به سوی پروتونها شتاب می گیرند و این رویداد نیز زمانی ممکن خواهد بود که یوفوها بار الکتریکی داشته باشند. بائر در نتیجه گیری مقاله ای که در کنفرانس IPAC2011 در سن سباستین از نتایج مطالعات چند ماهه اش ارائه کرده بر لزوم شناسایی هویت و ساختار این ذرات تاکید کرده است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016