بخوانید!
19 آبان » محققان اسپانیایی درمانی بهتر از دارو برای افسردگی كشف كردند، ایرنا
19 آبان » نمك دریا خاصیت نمك های ید دار را ندارد، ایرنا 19 آبان » مدیران با چهره پهن موفق ترند: پیش بینی موفقیت شرکتها با تشخیص نوع سر و صورت! مهر 19 آبان » عوارض خطرناک داروهای چینی لاغری، مهر 19 آبان » سنگينترين جسم آسماني از نزديكترين فاصله از زمين گذشت، ایسنا (+تصویر)
پرخواننده ترین ها
» دلیل کینه جویی های رهبری نسبت به خاتمی چیست؟
» 'دارندگان گرین کارت هم مشمول ممنوعیت سفر به آمریکا میشوند' » فرهادی بزودی تصمیماش را برای حضور در مراسم اسکار اعلام میکند » گیتار و آواز گلشیفته فراهانی همراه با رقص بهروز وثوقی » چگونگی انفجار ساختمان پلاسکو را بهتر بشناسیم » گزارشهایی از "دیپورت" مسافران ایرانی در فرودگاههای آمریکا پس از دستور ترامپ » مشاور رفسنجانی: عکس هاشمی را دستکاری کردهاند » تصویری: مانکن های پلاسکو! » تصویری: سرمای 35 درجه زیر صفر در مسکو! نمك دریا خاصیت نمك های ید دار را ندارد، ایرنارییس پژوهشكده علوم غدد درون ریز و متابولیسم گفت: بر خلاف ادعای برخی از افراد كه می گویند نمك دریا مصرف كنید ، این نمك خاصیت نمك های ید دار موجود در بازار را ندارد. به گزارش ایرنا ، دكتر فریدون عزیزی روز چهارشنبه در جمع خبنرنگاران افزود: هیچ نمكی به جز نمك های ید دار كه به صورت مصنوعی ید به آن اضافه می شود نمی تواند نیازهای بدن را تامین كند. وی با بیان اینكه ید به طور طبیعی در جلبك های كف دریاها وجود دارد اظهارداشت: در آب دریا ید زیادی موجود نیست و همان مقدار نیز با آب بخار و به ابر تبدیل می شود و دوباره به شكل باران به زمین بر می گردد بنابراین یدی در آب باقی نمی ماند كه بعد از تبخیر شدن بتوان در نمك آن موجود باشد.
عزیزی تاكید كرد: باید افراد از نمك های ید داری كه از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی مجوز دارند استفاده كنند. وی ادامه داد : متاسفانه برخی افراد ناآگاه اشاره كرده اند كه استفاده از نمك های یددار باعث عقیم شدن افراد می شود در حالی كه این مطلب به هیچ وجه درست نیست زیرا سابقه استفاده از نمك ید دار به شكل امروزی به حدود 80 سال قبل در امریكا بر می گردد و در این مدت هیچ گونه گزارشی مبنی بر عقیم شدن افراد بر اثر استفاده ازنمك ید دار نشده است. وی با بیان اینكه حدود 20 سال است در ایران از نمك ید دار استفاده می شود گفت : دراین مدت 20 میلیون نفر گواتر را پیشگیریو 60 هزار واحد ضریب هوشی را به جوانان اضافه كرده ایم. عزیزی تاكید كرد : میزان مصرف ید بسیار مهم است بنابراین آن را به نمك اضافه كردند زیرا مصرف نمك در روز بین 2 تا 8 گرم است و از این رو اضافه كردن ید به نمك مورد توافق جامعه درمان در جهان قرار گرفت زیرا به تبع آن مصرف ید نیز كنترل می شود. وی گفت: تا 20 سال پیش درصد گواتر در زنان و دانش آموزان حدود 60 درصد بود اما امروزه به زیر 10 درصد رسیده است. Copyright: gooya.com 2016
|