كشورهاي مدعي حقوقبشر در برابر پيشنهاد ما سكوت ميكنند
تهران- خبرگزاري كار ايران
رئيسجمهور با اشاره به پيشنهاد بررسي حقوق بشر گفت: «ما خطاب به كشورهاي مدعي حقوق بشر پيشنهاد داديم كه شما كه مدعي حقوق بشر هستيد بسمالله ما هم مناظره ميكنيم و هم براي بررسي وضعيت حقوق بشر نماينده ميفرستيم و گزارش تهيه و منتشر ميكنيم ميبينيد كه در مقابل اين پيشنهاد روشن كه گويي گرد مرگ بر مدعيان حقوق بشر پاشيدهاند، سكوت ميكنند.»
به گزارش خبرنگار ايلنا, «محمود احمدينژاد» در ادامه سفر سه روزه خود به استان هرمزگان چهارشنبه شب در جمع منتخبان مردم استان هرمزگان حضور يافت و گفت: «نگاه ما به هرمزگان مطلقاً يك استان محروم و ضعيف نيست. من از واژه محروم خوشم نميآيد، اين يك تحميل است و استعدادهاي مادي و استاني در همه زمينهها در اين استان فراهم است.»
وي هرمزگان را داراي هويت و سابقه تاريخي ارزشمند دانست و گفت: «اين استان به لحاظ سابقه تمدني و سابقه دفاع از ايران زمين و اسلام سابقه درخشاني دارد ما يك دولت بزرگ هستيم و آرمانها و اهداف بزرگ را دنبال مي كنيم البته در اين بين موانع و مشكلات نيز وجود دارد.»
رئيسجمهور با تاكيد بر اينكه آنچيزي كه كشور را ميسازد قدرت بيپايان مردم است، تصريح كرد: «هيچ چيز نميتواند در برابر اراده مردم ايستادگي كند.»
احمدينژاد با تاكيد بر حضور مردم در عرصههاي اقتصادي كشور گفت: «در كجاي دنيا دولت در امور اقتصادي موفق بوده است كه ما دومي آن باشيم. ما مصمميم كه منابع كشور و بانكها را با مشي عدالت محوري پشتيبان مردم كنيم تا استعدادها شكوفا و كشور ساخته شود. »
رئيسجمهور با تاكيد بر اينكه مناطق آزاد بايد در خدمت مردم و پيشرفت استان قرار گيرد، گفت: «اگر مناطق آزاد به دروازه واردات در دست عدهاي خاص تبديل شود كه سودي هم نصيب كشور و استان نكند چه فايدهاي دارد. اين كجاي اقتصاد اسلامي است كه افرادي كالايي را وارد كنند و حقوق مردم را رعايت نكنند. اين حرف خود نظام است اشكال ندارد افراد تاجرهاي خوب و موفقي باشند اما دولت ميخواهد از همه اقشار حمايت كند و امتياز و معافيت دهد اين امتيازات بايد در اختيان متن مردم نيز قرار گيرد.»
احمدينژاد نيز با تاكيد بر اينكه دولت تلاش ميكند همه مقررات خلاف عدالت را اصلاح و فرصت براي مردم فراهم كند، گفت: «در قانون بودجه تلاش كرديم توزيع امكانات عادلانه باشد. منابع بانكي، منابع ملت است. با منابع دولت نميتوان اقتصاد را به پيش برد. اينها صرف زير بناها ميشوند، موتور كشور منابع بانكي هستند.»
رئيسجمهور خليجفارس را مهمترين و حساسترين نقطه سياسي دنيا به لحاظ جغرافياي سياسي و اقتصادي عنوان كرد و گفت: «اين منطقه آنقدر مهم است كه دولتهاي بزرگ هم براي تسلط بر اين منطقه نقشه ميكشند و حتي مزاحمتهايي را نيز باعث ميشوند.»
وي افزود: «ما فكر ميكنيم خليجفارس بايد خليج صلح و دوستي باشد، هيچ دليلي براي كينهورزي بين مسلمانان وجود ندارد و تلاش ما ايجاد يك رابطه خوب و مثبت با كشورهاي مسلمان است. ما خواهان حداكثر ارتباطهاي فرهنگي و مردمي با كشورهاي مسلمان منطقه هستيم.»
احمدينژاد تصريح كرد: «ما خواهان رابطه متقابل با ملتها بر پايه عدالت هستيم و آرامش پايدار جز بر پايه وفاداري مقدور نيست به همين خاطر است كه با سياستهاي سلطهطلبي مخالفيم و نه تنها زير بار اين سياستها نميرويم بلكه كمك ميكنيم كه ملتهاي ديگر هم نروند ما بايد سهم خود را در تحقق عدالت جهاني ايفا كنيم.»
احمدينژاد افزود: «امروز جهان تشنه عدالت است، فرهنگ ملتها نيز تشنه فرهنگ سرزمين ما هستند به همين دليل ما بايد اين فرهنگ را به دنيا عرضه و معرفي كنيم. امروز ملت ما پرچمدار عدالت و معنويت در جهان است و نميتواند در برابر زورگوئيها و تجاوزها به ملتهاي مظلوم از جمله فلسطين بيتفاوت بنشيند. ما نميتوانيم در مورد انباشت زراNخانههاي شيميايي و سلاحهاي كشتار جمعي بيتفاوت بمانيم. به همين دليل بود كه پيشنهاد داديم كه اين زرادخانهها شناسايي و معرفي شوند تا جلوي اين زيادهرويها گرفته شود.»
advertisement@gooya.com |
|
احمدينژاد با تاكيد بر اينكه «دوران افول قدرتها به پايان رسيده است»، گفت: «امروز چشمها و گوشهاي تيزبين صداي خرد شدن استخوانهاي قدرتهاي سلطهگر را ميبينند و ميشنوند و اين دغلكاريها رو به پايان است.»
وي افزود: «كساني كه انبارهاي خود و كشورهايي نظير عراق را از سلاحهاي شيميايي پر كردهاند مگر ميتوانند مدعي حقوق بشر باشند ما عليه همه اين كشورها در تمام محاكم و مجامع جهاني طرح دعوي خواهيم كرد كساني كه از جنايات در فلسطين حمايت ميكنند بايد بيايند و جواب دهند.»
رئيسجمهور در پايان خاطر نشان كرد: «اين كشورها اگر از موضع منافع ملتها حرفي بشنوند يا تهديد ميكنند يا زبونانه لب به سكوت مي بندند.»